HSC Holiday Schedule

Here are our HSC exam preparation and practice exam schedule for Term 3 school holidays (September 28-October 11)

Biology – 2-hour revision session Tue Sep 29 3-5pm or Tue Oct 6 3pm-5pm

Business Studies – 2-hour revision session Tue Sep 29 10am-12pm or Tue Oct 6 5:30-7:30pm

Chemistry –

  • 2-hour revision session Tue Sep 29 2:30-4:30pm or Tue Oct 6 5-7pm
  • 2-hour practice exam Thu Oct 8 3:30-5:30pm

English (Advanced)

  • 2-hour exam preparation session Mon Sep 28 10am-12pm or Tues Sep 29 1pm-3pm or  Wed Sep 30 10am-12pm or 1-3pm
  • 2-hour practice exam Tues Oct 6 10am-12pm or Wed Oct 7 10am-12pm 0r 1pm-3pm (choice of paper 1 or 2)

English (Standard)

  • 2-hour exam preparation session Mon Sep 28 1pm-3pm or Tues Sep 29 10am-12pm or  Wed Sep 30 10am-12pm or 1-3pm
  • 2-hour practice exam Wed Oct 7 10am-12pm 0r Thu Oct 8 10am-12pm (choice of paper 1 or 2)

Maths (Advanced)

  • 2-hour exam revision session Mon Sep 28 5:30-7:30pm or Tues Sep 29 2:30-4:30pm or  Wed Sep 30 3:30-5:30pm
  • 2-hour practice exam Tues Oct 6 10am-12pm or Wed Oct 7 10am-12pm 0r 1pm-3pm

Maths (Standard)

  • 2-hour exam revision session Mon Sep 28 3:30-5:30pm or Wed Sep 30 5:30-7:30pm
  • 2-hour practice exam Tues Oct 6 10am-12pm or Wed Oct 7 10am-12pm or 3:30-5:30pm

Studies of Religion 2 – 2-hour revision session Tue Sep 29 12:30-2:30pm